Ceaiul de rinichi al lui Rudolf Breuss

Rudolf Breuss

Ceai pentru rinichi - combinația de ceaiuri Breuss - „Cancer. Leucemie: modalități de tratare a cancerului, a leucemiei și a altor boli aparent incurabile” - Rudolf Breuss

„Ingrediente:

  • 15 g coada-calului
  • 10 g urzică 
  • 8 g troscot
  • 6 g sunătoare

Aceste cantităţile sunt suficiente pentru o persoană, pentru circa 3 săptamâni. 
Puneți o priză (cât puteți cuprinde între degetul mare și două degete) într-o ană cu apă fiartă (purificată sau filtrată), lăsați 10 minute, apoi strecurați-l și păstrați-l separat.
Apoi mai luați două căni de apă fierbinte (purificată sau filtrată) împreună cu plantele rămase în sită şi puneţi-o la fiert la foc mic, timp de 10 minute! Apoi, filtraţi şi amestecaţi cele două ceaiuri (lichidele obţinute în cele două etape). Mulţi vor întreba de ce se prepară ceaiul pentru rinichi în acest mod. Există cinci substanţe în ceaiul pentru rinichi care nu trebuie fierte, altfel vor fi distruse. Există, totuşi a şasea substanţă, acid silicic, pe care o obţinem doar când fierbem ceaiul (partea solidă rămasă) timp de 10 minute.
Ceaiul pentru rinichi trebuie să fie luat doar trei săptămâni.
O jumătate de cană cu ceai rece trebuie luată pentru început dimineaţa, pe stomacul gol. Apoi, înainte de prânz şi apoi din nou înainte de culcare.
După 3 săptămâni întrerupeți cura cu ceai pentru rinichi. După o pauză de 2- 3 săptămâni puteţi bea din nou ceai pentru rinichi, după necesităţi. În timpul acestei perioade nu consumaţi supă de carne, de porc sau de vacă.”

Cod Produs: 822 Ai nevoie de ajutor? 0770378465
  • Descriere
  • Review-uri (0)
„Ceaiul pentru rinichi (combinaţia de ceaiuri Breuss) ar trebui să fie folosit pentru orice afecţiune timp de 3 săptămâni, în special când suferiţi de inflamaţii, sau înainte de operaţii. Profilactic, tratamentul cu ceai pentru rinichi poate fi făcut de 3-4 ori pe an, dar întotdeauna la intervale de cel puţin 3 săptămâni”. Rudolf Breuss

Scrie un review


Suport clienti 9-16, LUNI-VINERI

0770378465 comenzi@verdeata.com
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!