Pastă împotriva demineralizării dinților

Oana Buciuman
Această pastă o faceți acasă cu ingredientele de mai jos, la care puteți adauga și altele, dupa plac. Cantitățile sunt informative, puteți să le modificați:
- 1 linguriță de iarbă de grâu
- 1 linguriță de pulbere de coada calului
- 1/2 linguriță scorțișoară (Ceylon)
- 1/4 linguriță de cuișoare pulbere
- turmeric 1/4 linguriță
- vitamina C alcalină 1/2 linguriță
- gemoderivat de pin o fiolă
- ulei de cocos presat la rece cât să le cuprindă pe toate
+- propolis (o linguriță)
+- argint coloidal (o linguriță)
Se masează dințișorii de 1-3 ori pe zi. Se poate inghiți. Intern, se pot adăuga Regenerator si Detoxifiant, câte o linguriță pe zi din fiecare, pentru remineralizare și vitaminizare.
Cod Produs: 741 Ai nevoie de ajutor? 0770378465
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Consultați medicul înainte de a lua orice decizie în materie de sănătate. Acest site nu ține loc de diagnostic, tratament pentru vreo boală, infirmitate sau stare fizică. Orice formă de auto-tratament sau program alternativ de sănătate trebuie să implice acceptarea unui anume nivel de risc de către persoana în cauză, iar cine nu dorește, nu e cazul să o facă. Persoanele care au nevoie de îngrijiri medicale trebuie să le obțină de la un medic.
Punctele de vedere formulate, sugestiile şi trimiterile pe care le conţine acest site se întemeiază pe experienţa personală dobândită de Lena Coteț, Oana Buciuman și Lia Sabău şi sunt destinate în exclusivitate studiului şi cercetării individuale. Remediile, dietele și celelalte informații prezente pe acest site se referă la sănătate şi la vitalitate, nu la boală. Suntem tehnicieni nutriționiști, nu medici. Dacă doriţi să aplicaţi informaţiile cuprinse în acest site pe propria persoană, nu ne asumăm răspunderea pentru hotărârile pe care le veţi lua, pentru acţiunile pe care le veţi întreprinde sau pentru consecinţele care decurg din acestea. Asumaţi-vă răspunderea pentru propria persoană. Veţi fi mult mai fericiţi. Autoeducaţi-vă. Pentru binele și sănătatea noastră, trebuie să știm că degeaba tratăm simptomele bolilor, ci trebuie căutată și eliminată cauza. Nimeni pe lumea asta nu ne cunoaște corpul și sentimentele mai bine decât noi înșine, iar vindecarea pornește din interior, nu din exterior.

Oana Buciuman - tehnician nutriționist

Scrie un review


Suport clienti 9-16, LUNI-VINERI

0770378465 comenzi@verdeata.com
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!