Soluția de usturoi pentru curățarea limfei

Soluția de usturoi pentru curățarea limfei
Curatarea limfei, rețeta cu usturoi si lămâi
"Se fierb 2 litri de apă şi se răcesc. În ei se vor pune:
- 4 lămâi bio, organice tocate cu tot cu coajă
- 3 căpăţâni de usturoi curăţate şi tocate
Se pun în borcan legat cu 2 straturi de tifon, la rece, 3 zile (72 h).
Apoi, se va strecura totul prin 4 rânduri de tifon.
Trebuie să iasă 2 litri de soluţie, care se va consuma astfel:
- 1 litru – timp de 5 zile (200 ml / zi, împărţiţi în 4 reprize, a cîte 50 ml fiecare, inainte de masa)
- Se face pauză 10 zile
- Se reia cu celălalt litru consumat ca precedentul, apoi se face din nou pauză de 10 zile şi tot aşa, timp de 5 luni, apoi pauză 2 luni, apoi se reia timp de 5 luni."

Consultați medicul înainte de a lua orice decizie în materie de sănătate. Acest site nu ține loc de diagnostic, tratament pentru vreo boală, infirmitate sau stare fizică. Orice formă de auto-tratament sau program alternativ de sănătate trebuie să implice acceptarea unui anume nivel de risc de către persoana în cauză, iar cine nu dorește, nu e cazul să o facă. Persoanele care au nevoie de îngrijiri medicale trebuie să le obțină de la un medic.
Punctele de vedere formulate, sugestiile şi trimiterile pe care le conţine acest site se întemeiază pe experienţa mea şi sunt destinate în exclusivitate studiului şi cercetării individuale. Remediile, dietele și celelalte informații prezente pe acest site se referă la sănătate şi la vitalitate, nu la boală. Sunt tehnician nutriționist, nu medic. Dacă doriţi să aplicaţi informaţiile cuprinse în acest site pe propria persoană, nu imi asum răspunderea pentru hotărârile pe care le veţi lua, pentru acţiunile pe care le veţi întreprinde sau pentru consecinţele care decurg din acestea. Asumaţi-vă răspunderea pentru propria persoană. Veţi fi mult mai fericiţi. Autoeducaţi-vă. Pentru binele și sănătatea noastră, trebuie să știm că degeaba tratăm simptomele bolilor, ci trebuie căutată și eliminată cauza. Nimeni pe lumea asta nu ne cunoaște corpul și sentimentele mai bine decât noi înșine, iar vindecarea pornește din interior, nu din exterior.
Oana Buciuman - tehnician nutriționist

Suport clienti 8-16, LUNI-VINERI

0770378465 comenzi@verdeata.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!