Ulei presat la rece Șomcuta Mare Ulei din seminte dovleac, 500ml

45,00 RON

Ulei presat la rece din semințe de dovleac, decantat natural și nefiltrat din semințe românești neprăjite, cu coajă.

In stoc
Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: 733 Ai nevoie de ajutor? 0770378465
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Ulei presat la rece din semințe dovleac, 100% natural, decantat natural și nefiltrat, vâscos, de culoarea rubinului, dar totodată și o culoare verzuie, datorită clorofilei, cu gust plăcut de semințe de dovleac.

Are triplu rol : alimentar, terapeutic și cosmetic

 

Conține: vitamine: A, D, E, F, K, complex de B-uri, zinc, calciu, fier, proteine, acizi grași polinesaturați, Omega 3, 6 și 9, bogat în caroten ( de aici și culoarea uleiului)

 

Beneficii: folosit în scop terapeutic este recunoscut pentru puterea sa de a distruge paraziții intestinali (efect antihelmintic) foarte repede, acționează la nivelul terminațiilor nervoase și menține un tonus muscular sănătos, ajută în tratarea afecțiunilor de prostată, afecțiuni ale ficatuluistimulează tractul intestinal și ameliorează constipația.

Are puterea de a se absorbi integral în organism într-un timp foarte scurt, cu efecte benefice în aproape toate afecțiunile gastrice.

Proprietățile sale antioxidante protejează celulele de  radicalii libeli și contribuie la păstrarea  sistemului imunitar cât mai sănătos.

De asemenea, are rol în a produce insulină și de a regla activitatea pancreasului, însă și de a-l proteja.

Este un bun distrugător al grăsimilor rele  aflate pe artere și vene, dar are proprietăți și la nivelul funcțiilor endocrine.

Toate aceste beneficii se pot vedea în timp, prin introducerea în alimentație a uleiului de dovleac. 

Uleiul din semințe de dovleac nu are proprietăți doar interne asupra organismului, ci și externe.

 

Astfel că la nivel cosmetic, previne vergeturile, dă elasticitate pieliihidratează în profunzime, lasă pielea catifelată.

Folosit ca mască de păr, la nivelul scalpului, ajută la reglarea seboreei, îndepărtarea mătreții și regenerarea părului.

Tratarea unghiilor cu ulei din semințe de dovleac le ajută să rămână tari, cu aspect frumos și să nu se exfolieze.

 

Uleiul din semințe de dovleac, dă savoare preparatelor culinare.

 

Recomandări de utilizare: se recomandă a fi utilizat în stare crudă, astfel uleiul din semințe dovleac poate fi adăugat la final în supe-creme, ciorbe, preparate din paste, bruschete, salate de orice fel, aperitive atât tradiționale, cât și exclusiviste. 
 

Condiții de păstrare: se poate oxida ușor dacă capacul nu este suficient de bine închis după fiecare utilizare.

De asemenea, se recomandă a fi ținut la loc răcoros și ferit de razele soarelui, la temperaturi sub 21 grade. Se recomandă a fi utilizat in maxim 3 luni de la deschiderea sticlei. 

 

Valabilitate: 12 luni

Gramaj: 250ml (recipient sticlă)
              500ml (recipient sticlă)

Scrie un review


Suport clienti 9-16, LUNI-VINERI

0770378465 comenzi@verdeata.com
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!