Ceaiul pentru rinichi al lui Rudolf Breuss

Ceaiul pentru rinichi al lui Rudolf Breuss

Ceai pentru rinichi - combinația de ceaiuri Breuss - „Cancer. Leucemie: modalități de tratare a cancerului, a leucemiei și a altor boli aparent incurabile” - Rudolf Breuss

„Ingrediente:

Aceste cantităţile sunt suficiente pentru o persoană, pentru circa 3 săptamâni. 
Puneți o priză (cât puteți cuprinde între degetul mare și două degete) într-o ană cu apă fiartă (purificată sau filtrată), lăsați 10 minute, apoi strecurați-l și păstrați-l separat.
Apoi mai luați două căni de apă fierbinte (purificată sau filtrată) împreună cu plantele rămase în sită şi puneţi-o la fiert la foc mic, timp de 10 minute! Apoi, filtraţi şi amestecaţi cele două ceaiuri (lichidele obţinute în cele două etape). Mulţi vor întreba de ce se prepară ceaiul pentru rinichi în acest mod. Există cinci substanţe în ceaiul pentru rinichi care nu trebuie fierte, altfel vor fi distruse. Există, totuşi a şasea substanţă, acid silicic, pe care o obţinem doar când fierbem ceaiul (partea solidă rămasă) timp de 10 minute.
Ceaiul pentru rinichi trebuie să fie luat doar trei săptămâni.
O jumătate de cană cu ceai rece trebuie luată pentru început dimineaţa, pe stomacul gol. Apoi, înainte de prânz şi apoi din nou înainte de culcare.
După 3 săptămâni întrerupeți cura cu ceai pentru rinichi. După o pauză de 2- 3 săptămâni puteţi bea din nou ceai pentru rinichi, după necesităţi. În timpul acestei perioade nu consumaţi supă de carne, de porc sau de vacă.

Suport clienti 8-16, LUNI-VINERI

0770378465 comenzi@verdeata.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!