Gastrita, ulcer, reflux – 2-3 luni

Gastrita, ulcer, reflux – 2-3 luni
- Dieta II – din această dietă consumi în primele 3-4 săptămâni doar ce poți tolera, probabil legume fierte, la abur, coapte. După 3-4 săptămâni de la începerea regimului și a suplimentelor, începi și introduci pe rând și celelalte alimente din dieta II pe care nu le puteai tolera anterior.
- Suplimente:
o Tinctură de propolis 30 picături de 3 ori pe zi în 100ml ceai Pansament digestiv, cu 30 minute înainte de masă
o Amidon de cartofi 1 lingură de 3 ori pe zi în 100 ml ceai Pansament digestiv, cu 15 minute înainte de masă
SAU
o 100 ml suc de cartof crud de 3 ori pe zi cu 15 minute înainte de masă
o Ceai din rădăcină de obligeană 2 căni pe zi, băute gură cu gură, pe parcursul zilei
- Dieta III – după vindecare, ca și stil de viață sănătos, dacă nu vrei să rămâi la dieta II.

Observație importanta pentru cei care nu tolereaza cruditatile:
- plantele crude trebuie mestecate foarte bine, astfel incat sa se elibereze celulaza, enzima care ajuta la digestia fibrelor. Celulaza mai este distrusa si prin folosirea sulfitilor asupra plantelor, in lantul de furnizori, pana ajung pe masa noastra. Sulfitii distrug celulaza. 
Asadar, mestecati foarte bine, si veti incepe sa tolerati si cruditatile.

Consultați medicul înainte de a lua orice decizie în materie de sănătate. Acest site nu ține loc de diagnostic, tratament pentru vreo boală, infirmitate sau stare fizică. Orice formă de auto-tratament sau program alternativ de sănătate trebuie să implice acceptarea unui anume nivel de risc de către persoana în cauză, iar cine nu dorește, nu e cazul să o facă. Persoanele care au nevoie de îngrijiri medicale trebuie să le obțină de la un medic.
Punctele de vedere formulate, sugestiile şi trimiterile pe care le conţine acest site se întemeiază pe experienţa mea şi sunt destinate în exclusivitate studiului şi cercetării individuale. Remediile, dietele și celelalte informații prezente pe acest site se referă la sănătate şi la vitalitate, nu la boală. Sunt tehnician nutriționist, nu medic. Dacă doriţi să aplicaţi informaţiile cuprinse în acest site pe propria persoană, nu imi asum răspunderea pentru hotărârile pe care le veţi lua, pentru acţiunile pe care le veţi întreprinde sau pentru consecinţele care decurg din acestea. Asumaţi-vă răspunderea pentru propria persoană. Veţi fi mult mai fericiţi. Autoeducaţi-vă. Pentru binele și sănătatea noastră, trebuie să știm că degeaba tratăm simptomele bolilor, ci trebuie căutată și eliminată cauza. Nimeni pe lumea asta nu ne cunoaște corpul și sentimentele mai bine decât noi înșine, iar vindecarea pornește din interior, nu din exterior.
Oana Buciuman - tehnician nutriționist
 

Suport clienti 8-16, LUNI-VINERI

0770378465 comenzi@verdeata.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!