Helicobacter Pylori - 2-3 luni

Helicobacter Pylori - 2-3 luni
Helicobacter Pylori (Hp) este o bacterie comuna in sistemul nostru digestiv.Atunci cand suntem sanatosi, chiar daca avem Hp - ceea ce e normal, aceasta bacterie nu devine patogena, cauzatoare de boala si neplaceri. Dar cand noi ii cream mediul propice pentru a se dezvolta necontrolat, incepe dezechilibrul. Hp se dezvolta atunci cand acidul gastric este dezechilibrat si asta se intampla din cauza unei alimentatii nepotrivite, stres, expunerea la chimicale etc. - vezi ce am scris aici. Pentru a aduce Hp in parametri normali, trebuie sa te adresezi cantitatii si calitatii acidului gastric, mai ales printr-o alimentatie potrivita. 
- Dieta II – din această dietă consumi în primele 3-4 săptămâni doar ce poți tolera, probabil legume fierte, la abur, coapte. După 3-4 săptămâni de la începerea regimului și a suplimentelor, începi și introduci pe rând și celelalte alimente din dieta II pe care nu le puteai tolera anterior.
- Suplimente:
Tinctură de propolis 30 picături de 3 ori pe zi în 100ml ceai Pansament digestiv, cu 30 minute înainte de masă
Amidon de cartofi 1 lingură de 3 ori pe zi în 100 ml ceai Pansament digestiv, cu 15 minute înainte de masă sau 100 ml suc de cartof crud de 3 ori pe zi cu 15 minute înainte de masă
o Suc de varza cruda (poti ajunge si la 4 pahare pe zi), suc de apio - tije de telina (cca 500 ml pe zi, adaptezi cantitatea in functie de toleranta), suc de morcov si cartof crud. Sucurile se pot combina intre ele sau cu alte legume, fructe, frunze - in functie de toleranta. Incepeti cu una si adaugati pe parcurs, dupa raspunsul organismului. 
o Ceai din rădăcină de obligeană 2 căni pe zi, băute gură cu gură, pe parcursul zilei
Miere de Manuka 25+ o linguriță de 3 ori pe zi
- Dieta III – după vindecare, ca și stil de viață sănătos, dacă nu vrei să rămâi la dieta II.
Daca vrei, poti adauga la cele de mai sus argila dupa prospect 3 pahare pe zi. Ajuta intestinele si stomacul, digestia.

Consultați medicul înainte de a lua orice decizie în materie de sănătate. Acest site nu ține loc de diagnostic, tratament pentru vreo boală, infirmitate sau stare fizică. Orice formă de auto-tratament sau program alternativ de sănătate trebuie să implice acceptarea unui anume nivel de risc de către persoana în cauză, iar cine nu dorește, nu e cazul să o facă. Persoanele care au nevoie de îngrijiri medicale trebuie să le obțină de la un medic.
Punctele de vedere formulate, sugestiile şi trimiterile pe care le conţine acest site se întemeiază pe experienţa mea şi sunt destinate în exclusivitate studiului şi cercetării individuale. Remediile, dietele și celelalte informații prezente pe acest site se referă la sănătate şi la vitalitate, nu la boală. Sunt tehnician nutriționist, nu medic. Dacă doriţi să aplicaţi informaţiile cuprinse în acest site pe propria persoană, nu imi asum răspunderea pentru hotărârile pe care le veţi lua, pentru acţiunile pe care le veţi întreprinde sau pentru consecinţele care decurg din acestea. Asumaţi-vă răspunderea pentru propria persoană. Veţi fi mult mai fericiţi. Autoeducaţi-vă. Pentru binele și sănătatea noastră, trebuie să știm că degeaba tratăm simptomele bolilor, ci trebuie căutată și eliminată cauza. Nimeni pe lumea asta nu ne cunoaște corpul și sentimentele mai bine decât noi înșine, iar vindecarea pornește din interior, nu din exterior.
Oana Buciuman - tehnician nutriționist

Suport clienti 8-16, LUNI-VINERI

0770378465 comenzi@verdeata.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!